|
![]() |
#11 |
![]() murat emin kullanıcı adlı şahsa;
tanrı kelimesinin anlamını benden daha iyi bildiğini iddia etmişsin,öncelikle bunu neye göre söylüyorsun.sen kimsin beni ne kadar tanıyorsun...mısır tanrısı falan diye girmişsin olaya,dikkatini çekerim mısırlılar firavunu kendi tanrıları olarak görüyorlardı,biz göktanrıya inanıyorduk,yani dünya üzerinde kendini tasvir etmeyen bir tanrı.araplar gibi krem peynirden heykel yapıp ona tapmıyorduk... bazı faşistlerin İLAHIMA DUA ETTİM lafını kullandıkları için ilah kelimesinin sakıncalı olduğuna hükmetmişsin.peki kardeşim,senin keyfin gelecek diye kelimei tevhid i de değiştiririz.lailahe illallah demeyi verelim.yeterki senin paşa gönlün hoş olsun.böyle kepazelik olmaz.eğer bir gazete genç kızların yeni ilahı teoman diye başlık atarsa almayı verirsin o gazeteyi olur biter. be hey cahil,mademki faşistler genelde ALLAH yerine tanrı yı kullanıyor da,tanrı TÜRK ü korusun diyen birini niye faşist olarak suçluyorsun.arapların içinden bir kaç tane kötü çıktı diye bizi arapları suçlarken genelleme yapmakla suçluyorsun da,tanrı kelimesini kullanan insanı niye genelleme yapıp faşistlikle suçluyorsun.önce biraz tutarlı ol... ayrıca ben sizin gibi,müslüman kanı içmiş emperyalistlerle yanyana görüneceğime faşist olmayı kendime daha çok yakıştırırım.faşizm abidesi NAZİ ALMANYA sı hiç olmazsa müslüman kanı değil yahudi kanı dökmüştür.sizin eşbaşkanı olduğunuz büyük ortadoğu projesi 1 milyon ıraklı müslüman (arap) ın kanını döktü.madem o kadar seviyorsunuz arapları bu katliama niye sessiz kaldınız. son olarak,kullanıcı adıma laf atmışsın.benim kullanıcı adımdaki bariz mesajı anlayamayacak kadar cahilsin sen.biraz yardımcı olayım istersen ORHUN KİTABELERİ,ATATÜRK ün NUTKU,FAHRİ KAİNAT EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (sav) aracılığı ile bize gönderilen KURAN I KERİM.. öylebi tesadüf varki işte ALLAH ın hikmeti,bu üç rehber kitabı yanyana koyduğumuzda,birinin son harfi bir diğerinin ilk harfi oluyor.güzel bir kullanıcı adı olacağını düşünüp kullanmaya başladım.sonuçta bu üç eser,her MÜSLÜMAN TÜRK için çok değerlidir.... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|